narcizem.aldikush genjen me buze e dikush tjeter me lote.

Cfare thone ata ?

Ne kete faqe, jane nje koleksion videosh nga autore te ndryshem ne fusha te ndryshme, qe flasin dhe japin versionet e tyre te narcizmit. Une jam munduar te perzgjedh disa...

Don Shtjefen Doda (prift dhe teolog katolik)

Esmeralda Petrela (psikologe)

Agron Terziqi (psikolog musliman)